Rom for tro- og livssynspraksis

Rom på lærestedene

Universitetet i Oslo

  • Frederikke kapell
  • Mosalla
  • Rom for tro og tanke
  • Kapellet på TF

Høgskolen i Oslo og Akershus

Høgskolen i Oslo har et rom for stillhet, bønn, meditasjon og lystenning i Eva Balkes hus. I det stille rommet finnes et lite bibliotek med hellige skrifter og åndelig litteratur. Organisert bruk av rommet avtales med studentpresten på Høgskolen.

BI Handelshøyskolen

BI har satt av et sted til bønn, meditasjon og refleksjon i D-blokkas 1. etasje. Du er velkommen til å bruke det. I rommet fins et lite bibliotek med hellige skrifter og litteratur. Organisert bruk av rommet avtales med Brukerrådet for Rom for tro og tanke. Hvis du har spørsmål, kan du ta kontakt med studentpresten på BI.


Gudstjenestessteder

Slottskapellet

Slottskapellet har vært Oslo-studententers faste gudstjenestested siden Kong Haakons tid. Hver søndag gjennom semesteret feirer vi gudstjeneste i Slottskapellet kl 11.00. Slottskapellet ligger inne i Det kongelige Slott. Inngangen er i nordfløyen, vis-a-vis vaktbua til gardistene. Se kart.

Kulturkirken Jakob

Hver søndag gjennom semesteret feirer vi Jakobmesse i Kulturkirken Jakob kl 20. Messene startet i Kulturkirken Jakob for over 15 år siden, og er et samarbeid mellom Kirkelig Kulturverksted og studentprestene i Oslo. Kulturkirken Jakob ligger i Hausmanns gate 14 i Oslo, i krysset Torggata/Hausmanns gate, rett ved Akerselva. Se kart.

Publisert 10. aug. 2017 09:56 - Sist endret 3. okt. 2017 14:45