Rom for tro- og livssynspraksis

Lærestedene har ulike rom for tro- og livssynspraksis. Rommene med tilbehør skal behandles med respekt. Du er velkommen til å ta dem i bruk. Under den pågående Covid-19 pandemien er rommene åpne så lenge  campus er åpent for studenter og stengt når campus er stengt.

Universitetet i Oslo

• Frederikke kapell
  • Rom for tro og tanke
  • Kapellet på TF
  • Mosalla
  • Bønnerom i Domus Medica
  • Bønnerom i Domus Nova

OsloMet - storbyuniversitetet

OsloMet har et rom for stillhet, bønn, meditasjon og lystenning i Eva Balkes hus. I det stille rommet finnes et lite bibliotek med hellige skrifter og åndelig litteratur. Organisert bruk av rommet avtales med studentpresten ved OsloMet.

BI Handelshøyskolen

BI har satt av et sted til bønn, meditasjon og refleksjon i D-blokkas 1. etasje. I rommet fins et lite bibliotek med hellige skrifter og litteratur. Organisert bruk av rommet avtales med Brukerrådet for Rom for tro og tanke. Hvis du har spørsmål, kan du ta kontakt med studentpresten på BI.

Gudstjenestessteder

Kulturkirken Jakob

Hver søndag i semesteret feirer studentprestene Jakobmesser i Kulturkirken Jakob kl 20. Messene er et samarbeid mellom Kirkelig Kulturverksted og studentprestene i Oslo. Kulturkirken Jakob ligger i Hausmanns gate 14 i Oslo. Se kart.

For mer informasjon om messene klikk her.

Publisert 10. aug. 2017 09:56 - Sist endret 26. jan. 2021 13:53