Rom for tro- og livssynspraksis

Lærestedene har ulike rom for tro- og livssynspraksis. Rommene med tilbehør skal behandles med respekt. Du er velkommen å ta dem i bruk.

Universitetet i Oslo

  • Frederikke kapell
  • Rom for tro og tanke
  • Kapellet på TF
  • Mosalla
  • Bønnerom i Domus Medica
  • Bønnerom i Domus Nova

 

OsloMet - storbyuniversitetet

OsloMet har et rom for stillhet, bønn, meditasjon og lystenning i Eva Balkes hus. I det stille rommet finnes et lite bibliotek med hellige skrifter og åndelig litteratur. Organisert bruk av rommet avtales med studentpresten ved OsloMet.

 

BI Handelshøyskolen

BI har satt av et sted til bønn, meditasjon og refleksjon i D-blokkas 1. etasje. I rommet fins et lite bibliotek med hellige skrifter og litteratur. Organisert bruk av rommet avtales med Brukerrådet for Rom for tro og tanke. Hvis du har spørsmål, kan du ta kontakt med studentpresten på BI.


 

Gudstjenestessteder

Slottskapellet

Slottskapellet har vært Oslo-studententers faste gudstjenestested siden Kong Haakons tid. Hver søndag i semesteret feirer vi gudstjeneste i Slottskapellet kl 11.00. Slottskapellet ligger inne i Det kongelige Slott. Inngangen er i nordfløyen, vis-a-vis vaktbua til gardistene. Se kart.

Kulturkirken Jakob

Hver søndag i semesteret feirer studentprestene Jakobmesser i Kulturkirken Jakob kl 20. Messene er et samarbeid mellom Kirkelig Kulturverksted og studentprestene i Oslo. Kulturkirken Jakob ligger i Hausmanns gate 14 i Oslo. Se kart.

For mer informasjon om messene her.

Publisert 10. aug. 2017 09:56 - Sist endret 29. jan. 2018 14:36