Sorgweekend 2021

22.-24. oktober 2021 arrangerer Studentprestene i Oslo og MER - Ila kirke for unge voksne sorgweekend for studenter og unge voksne på Institutt for Sjelesorg, Modum Bad. Sorgweekend er for deg som har mistet noen i dødsfall og ønsker støtte i sorgen. 

Gren med spirende blader

Hjelp til å takle livet ved å hjelpe andre og deg selv

Sorgweekenden er på Institutt for Sjelesorg, Modum Bad, i vakre og rolige omgivelser. Her møter du erfarne samtalepartnere som vil lede undervisning, grupper og en-til-en samtaler. Du vil også treffe andre som er i en lignende situasjon.

Du får hjelp til å takle livet og en mulighet til å støtte andre som har opplevd tap etter dødsfall. Sorgweekend er livssynsåpen og et tilbud til alle studenter og unge voksne i Norge. 

Inkludert i sorgweekenden

  • undervisning om sorg
  • gruppesamtaler
  • tilbud om en-til-en samtaler
  • gode turmuligheter
  • kost og losji

Reise

Sorgweekend starter med lunsj fredag 22. oktober kl 13 og avsluttes etter lunsj søndag kl 14. Det er mulig å ankomme Insitutt for Sjelesorg torsdag kveld. 

Kostnad

I 2020 betalte deltakere kun en registreringsavgift på NOK 200 samt reisen til Modum Bad. Utover dette var helgen gratis. Dette var mulig takket være økonomisk støtte fra Eckbos legat og Oslo Bispedømme. Vi vil jobbe for at sorgweekend 2021 blir fullfinansiert slik at studenter og unge voksne kun betaler registreringsavgiften på NOK 200 i tillegg til reise t/r Modum bad, Vikersund. 

Påmelding

Påmelding til sorgweekend 2021 gjøres til studentprest@uio.no. Det vil være et begrenset antall plasser.

 

Spørsmål 

Ta kontakt om du lurer på noe:
Camilla Oulie Eskildsen Studentprest UiO: studentprest@uio.no eller c.o.eskildsen@admin.uio.no; tel: 994 10 994 
Eirik Mong Pedersen, prest i Mer - Ila kirke for unge voksne: em959@kirken.no; tel: 911 45 492

Publisert 26. juni 2020 12:00 - Sist endret 4. jan. 2021 10:39